Ön itt áll: Főoldal Az oldalról Segítség Hogyan kerülhet fel a fenntarthato.hu-ra?
Dokumentummal kapcsolatos tevékenységek

Hogyan kerülhet fel a fenntarthato.hu-ra?

Mit kell tennie, ha szeretné, hogy cége, terméke vagy egyéb Ön által készített tartalom felkerüljön oldalainkra?

Mi kell hozzá?

Lényegében csak egy böngésző és egy e-mail cím. Az oldalunkra való felkerülés teljesen ingyenes és papírmunkamentes, hiszen az oldal érdeke, hogy minél több releváns és pontos információ kerüljön fel rá.

Új oldal készítése

 1. Regisztráljon, ha még nem tette (a regisztrációról itt olvashat).
 2. Jelentkezzen be (ha még nem tette meg) a bal oldalon található "bejelentkezés" dobozban
 3. A jobb felső sarokban kattintson a "mappám"-ra (ha ez nincs ott, akkor még nem jelentkezett be)
 4. Most a saját mappájában van, ahol akárhány oldalt (névjegyet, termékleírást, stb) létrehozhat. Ehhez a világos szürke sávon jobboldalt felül kattintson az "új elem hozzáadása" feliratra. A megjelenő menüben válassza ki, miféle oldalt szeretne létrehozni (pl. névjegyet).
 5. A megjelenő űrlapban töltse ki a mezőket (csak azon mezők kitöltése kötelező, amik neve mellett egy kis piros négyzet van), majd nyomja meg legalul a "mentés" gombot. (Ha hibát talál a program az űrlapon, javítsa, majd ismét nyomja meg a "mentés" gombot.)
 6. A sikeres mentés után az Ön által imént elkészített oldalra kerül. A világosszüre kerettől és fülketől eltekintve így fog kinézni az oldal a látogatók számára. Most a világos szürke kereten nyomja meg az "állapot" feliratot, és a megjelenő legördülőben a "publikálásra elküld"-öt
 7. Most az "állapot" felirat mellet a "függőben" jelenik meg. Egy kollegánk át fogja nézni néhány napon belül amit készített (esetleg belejavít), majd ha mindent rendben lévőnek talál, akkor publikálni fogja oldalát. A publikálás megtörténtéről e-mail értesítést fog kapni, illetve az "állapot" mellett immár "publikált" fog szerepelni.

A publikált névjegyek, termékek, kiadványok és linkajánlók (és csakis a publikáltak!) megjelennek a Névjegyzék, Termék, Kiadványok illetve Linkajánló szekciókban. (A Leírások vagy Lexikon szekciók feltöltése kapcsán lépjen kapcsolatba velünk.) Továbbá minden frissen publikált oldal megjelenik a nyitó oldalon a "Legfrissebb publikációk" dobozban is, amíg az újabb publikációk onnan ki nem szorítják.

Jó tudni, hogy a publikálatlan oldalak is elolvashatják a látogatók, csak nehezebben találnak rájuk (lényegében csak a keresővel), és a láblécükben az szerepel, hogy a FÖK nem hagyta őket jóvá.

Kérjük csak oldalunk témájának megfelelő és pontos tartalmú oldalakat készítsen!

Meglévő oldal módosítása

Ha módosítani szeretné meglévő oldalát, akkor:

 1. Jelentkezzen be (ha még nem tette meg) ugyan azzal a felhasználóval mint amivel az oldalt készítette.
 2. Látogassa meg a módosítandó oldalt. Ehhez például használja a keresőt (jobb felső sarok), vagy kattintson a jobb felső sarokban a "mappám"-ra, majd nyomjon a "mappa tartalom"-ra.
 3. Az oldal körül megjelenő világos szürke kereten válassza a "szerkeszt" fület ha van ilyen. Ha nincs ilyen fül, akkor az "állapot" melett "függőben" vagy "publikált" kell szerepeljen, tehát nyomjon az állapotra és válassza "publikáltságot visszavon"-t. Ekkor már megjelenik a "szerkeszt" fül.
 4. A megjelenő űrlapban végezze el a módosításokat, majd nyomjon legalul a "mentés" gombra. (A esetleges jelzett hibákat javítsa, majd nyomjon ismét a "mentés" gombra.)
 5. Most a világos szürke kereten nyomja meg az "állapot" feliratot, és a megjelenő legördülőben a "publikálásra elküld"-öt. Ekkor a korábban már ismertetett procedura szerint kollegánk át fogja nézni a módosított oldalt, és publikálja azt.

Megjegyzések:

 • Mikor visszavonja egy oldal publikáltságát (azért hogy módosíthatja), az elveszti a publikált állapotból eredő előnyöket, egészen addig amíg kollegánk újra nem publikálva
 • Ha egy oldal már régebben publikálva volt, majd egy módosítás után újra publikálásra kerül, az új dátummal esetleg nem kerül be a nyitó oldalon a "Legfrissebb publikációk" dobozba. Erről kollegánk dönt - ha változás pl. csak egy elgépelés javítása, nem indokolt az oldal újdonságként való feltüntetése.
Publikált oldal: Ezt az oldalt a FÖK munkatársai tartalmilag megfelelőnek ítélték.
Publikálás dátuma: 2010.08.18. 11:40
Készítette: ddekanyadm, 2010.12.18. 11:18
Utoljára módosítva: ddekanyadm, 2010.12.22. 20:25


Creative Commons License

A fenntarthato.hu oldalainak tartalma Creative Commons Nevezd meg!-Ne add el!-úgy add tovább! 2.5 Magyarország Licenc alatt van.
Ha az itt található anyagokat ezzel ütköző módon szeretné felhasználni, lépjen velünk kapcsolatba!