Ön itt áll: Főoldal Az oldalról Használati szabályzat Általános szabályok
Dokumentummal kapcsolatos tevékenységek

Általános szabályok

A hozzáadott tartalom szerkesztésének nem-technikai szabályai. Érthetőség, átláthatóság, egyértelműség, jogszerűség, stb.

Ne helyezzen el jogvédett, jogilag kérdéses anyagot oldalainkon!

A jogvédett anyagok elhelyezésének következményeiért a felhasználó felel. Ebből kifolyólag, ha névtelen hozzászólás esetén az oldal szerkesztőiben felmerül a gyanú, hogy jogi szempontból kérdéses az adott tartalom, azt azonnal eltávolítja.

Ne használjon egyes vagy többes szám első személyt!

Cége, vagy terméke bemutatásakor ügyeljen arra, hogy az oldal olvasóiban ne legyen kétséges, hogy a fenntarthato.hu nem azonos. a bemutatott céggel, a kérdéses terméket nem gyártja, forgalmazza. Ha más nem, mi ügyelni fogunk rá, és ez meghosszabbíthatja hozzájásrulásának publikálási folyamatát!

Tartózkodjon a szubjektív jelzők használatától!

Oldalunk célja kiegyensúlyozott, objektív információszolgáltatás,  ennek érdekében kérjük, csak olyan jelzőkkel illesse cégét, vagy termékét, melyet adatokkal alátámasztani tud,  és ezen adatokat ugyanazon oldalon közzé is teszi.

Áttekinthetően tagolja az oldalakat!

  • Felsorolásokhoz használjon lista elemet, vagy tördelje legalább külön sorba!
  • Használjon címsorokat, és bekezdéseket, ügyelve arra, hogy azért ne töredezzen szét a szöveg, ne legyen túltagolva (egy címsor, egy soros bekezdés, másik címsor, egysoros bekezdés, stb.)
  • Emelje ki kövér betűkkel a lényeges szavakat!

Ügyeljen a kulcsszavak helyes használatára!

  • Gondoljon arra, hogy hányféleképpen juthatnak el az adott oldalra látogatóink! Ne tévessze szem elől, hogy számos olvasó közvetlenül keresőoldalakról jut az adott lapra, és ehhez az szükséges, hogy tartalmazza a megfelelő kulcsszavakat a szöveg, lehetőleg ne ragozott formában, mivel manapság még nem tudnak szótövezni a keresők!
  • Ne vigye a fentieket túlzásba, és ne próbálkozzon az oldalak spammelésével,  az effajta praktikák azonnali kizáráshoz vezetnek.

 

 Publikált oldal: Ezt az oldalt a FÖK munkatársai tartalmilag megfelelőnek ítélték.
Publikálás dátuma: 2004.04.19. 19:45
Készítette: Jároli József, 2004.02.10. 11:32
Utoljára módosítva: ddekanyadm, 2010.01.31. 22:38


Creative Commons License

A fenntarthato.hu oldalainak tartalma Creative Commons Nevezd meg!-Ne add el!-úgy add tovább! 2.5 Magyarország Licenc alatt van.
Ha az itt található anyagokat ezzel ütköző módon szeretné felhasználni, lépjen velünk kapcsolatba!