Ön itt áll: Főoldal Hírek Napkollektor-építő program október 15-én Esztergomban
Dokumentummal kapcsolatos tevékenységek

Napkollektor-építő program október 15-én Esztergomban

Az Esztergomi Környezetkultúra Egyesület 2005. október 15-e szombati napon megrendezi aktuális őszi napkollektor-építő programját. Helyszíne az Esztergomi Környezetkultúra Egyesület székhelye (2500 Esztergom, Bajcsy Zs. u. 4., Bajor Ágost Művelődési Központ), valamint Ökokertje.

A résztvevők előadás keretében összefoglaló betekintést kapnak a napenergia ez irányú hasznosítási lehetőségeiről, a kalákás napkollektor-építés elvéről, előnyeiről. A program képet ad az alkalmazott rendszerekről, ezek elemeiről. A nap délutánján az Egyesület Ökokertje ad helyet a gyakorlati kollektorépítő fogások megismeréséhez, elsajátításához. A nap során kötetlen szakmai konzultáció zajlik, mely az aktuálisan felvetődött kérdésekre, problémákra keres választ.

A program céljaként az átadott információ résztvevőinket alapvető tudásbázissal ruházza fel, mely hatására döntőképességet kapnak, hogyan induljanak tovább rendszerük sikeres megvalósítása felé

A résztvevők létszáma korlátozott, jelentkezni kizárólag előzetesen lehetséges az ekoku@zpok.hu e-mail címen vagy a 33/400-150-es telefonon Ledzényi András programfelelősnél.


Publikált oldal: Ezt az oldalt a FÖK munkatársai tartalmilag megfelelőnek ítélték.
Publikálás dátuma: 2005.10.03. 13:11
Készítette: Kovács Bence, 2005.10.03. 12:01
Utoljára módosítva: ddekanyadm, 2005.10.03. 12:11

uj előadás

Elküldte strausz tiborné idő 2006.02.28. 23:54
érdeklődöm,hogyan lehet jelentkezni
a márciusi előadásra


corillus


Creative Commons License

A fenntarthato.hu oldalainak tartalma Creative Commons Nevezd meg!-Ne add el!-úgy add tovább! 2.5 Magyarország Licenc alatt van.
Ha az itt található anyagokat ezzel ütköző módon szeretné felhasználni, lépjen velünk kapcsolatba!