Ön itt áll: Főoldal Hírek Megújult a NEMSITT.HU
Bejelentkezés


Elfelejtette jelszavát?
Új felhasználó?
Támogatóink

2009-ben:

Támogatta Izland, Liechtenstein és Norvégia, az EGT Finanszírozási Mechanizmuson
és a Norvég Finanszírozási Mechanizmuson keresztül.

norway grants
eea grants
NFUKvVM

2007-ben:

Környezevédelmi és Vízügyi Minisztérium

2006-ban:

Környezevédelmi és Vízügyi Minisztérium
Naplopó Kft.
Nemzeti Civil Alapprogram
Soros Alapítvány
Szakszer Kft

2005-ben:

Kardos Labor
Naplopó Kft.
Orange6 Kft.
Seeger Engeneering AG
Soros Alapítvány

2004-ben:

Környezetvédelmi és Vízügyi Minisztérium
Naplopó Kft.
Nemzeti Civil Alapprogram
Szakszer Kft.

2003-ban:

Környezevédelmi és Vízügyi Minisztérium
Szakszer Bt.
Szécsi Ilona

S. P. Office Kft.
Irtekis Kft.

 
Dokumentummal kapcsolatos tevékenységek

Megújult a NEMSITT.HU

Megújult a NEMSITT.HU A korábbinál barátságosabb felületen, kényelmesebben lehet a jövőben ingyenesen hirdetni a nem kereskedelmi mennyiségű, használt és kimaradt építőanyagokat.

A Független Ökológiai Központ (FÖK) Alapítvány 2003-ban indította el a NEMSITT.HU oldalt, mely a bontásból származó vagy építkezésből kimaradt, kis mennyiségű építőanyagok újrahasználatát kívánja elősegíteni. Az idei hirdetések száma várhatóan meghaladja az ezret, melyek között több mint 30 000 látogató böngész.

A honlap nemzetközi elismerést is kivívott magának, 2009-ben beválogatták az Európai Unió hulladékmegelőzési jó gyakorlatai közé. Ugyanakkor a felhasználók visszajelzései alapján szükségessé vált a rendszer korszerűsítése, melyre 2011. nyarán került sor a Vidékfejlesztési Minisztérium 2010. évi Zöld Forrás keretének támogatásával.

Újdonságok a honlapon:

A bontott vagy megmaradt építőanyagokat hirdetők számára a korábbinál könnyebben lehet a fényképes hirdetéseket feladni, mivel az új rendszer akár közvetlenül a fényképezőgépről letöltött, 16 megapixeles képet is tud fogadni, azt automatikusan átméretezi. A jövőben több hirdetést is lehet egy jelszóval kezelni, módosítani illetve törölni. A hirdetők adatai sokkal jobban védettek mint eddig, mert azokat nem látják a kereső szolgáltatások (mint a Google keresője) és az e-mail címeket sem tudják automatizáltan begyűjteni a kéretlen reklámot terjesztők. Továbbá, már lehetőség van az e-mail cím felfedése nélkül is e-mail üzeneteket fogadni az érdeklődőktől, de lehet akár e-mail cím nélkül is hirdetni.

A használt és kimaradt építőanyagokat keresők az eddigiekhez hasonlóan építőanyag típusokra és megyékre is szűkíthetik a keresést, de ezt már egy letisztultabb felületen tehetik meg, valamint külön rovat lesz az állandó, kereskedelmi célú hirdetők részére. A kulcsszavas, szabad szavas keresést is a korábbinál hatékonyabbá tettük.

Üzemeltetői oldalról számunkra egyszerűbb lett a moderálás, melynek segítségével könnyebben kiszűrhetjük a „NEMSITT” kategóriájába nem tartozó hirdetéseket.

A NEMSITT.HU népszerűsítésére banner is készült, melyet szívesen cserélünk hasonló témájú portálokkal.

További információk:

Kovács Bence - info(kukac)nemsitt.hu

Kapcsolódó oldal:

Publikált oldal: Ezt az oldalt a FÖK munkatársai tartalmilag megfelelőnek ítélték.
Publikálás dátuma: 2011.10.07. 09:55
Készítette: Kovács Bence, 2011.10.04. 16:28
Utoljára módosítva: ddekanyadm, 2011.10.08. 01:04


Creative Commons License

A fenntarthato.hu oldalainak tartalma Creative Commons Nevezd meg!-Ne add el!-úgy add tovább! 2.5 Magyarország Licenc alatt van.
Ha az itt található anyagokat ezzel ütköző módon szeretné felhasználni, lépjen velünk kapcsolatba!