Ön itt áll: Főoldal Hírek A Fenntartható Építés Klub bemutatkozása a Művészetek Völgyében
Dokumentummal kapcsolatos tevékenységek

A Fenntartható Építés Klub bemutatkozása a Művészetek Völgyében

Személyesen is lehetőség nyílik Vigántpetenden a Fenntartható Építés Klubba való belépésre 2010. július 24. és 31. között.

A Fenntartható Építés Klub a Művészetek Völgyében

Helyszín: Vigántpetend, Kossuth u. 15. Öregiskola / Tájvédelmi Oktatóközpont udvara - FÖK stand

Szóróanyagok, belépési lehetőség a Fenntartható Építés Klubba a Független Ökológiai Központ (FÖK) standján szombattól szombatig naponta 10 és 18 óra között.

2010. július 25. vasárnap 16 óra - Beszélgetés a Fenntartható Építés Klubról

Résztvevők:

A FÖK a Művészetek Völgyében: Művészetek Zöldje

A Független Ökológiai Központ munkatársai a kezdetektől részt vettek a Kapolcsi Napok, majd a Művészetek Völgye programok szervezésében. Sok-sok zöld program mellett a 2000-es évektől HÁZÖKÓ néven szerveztek kiállítást, melynek keretében szélkereket, napelemet, napkollektoros rendszereket, komposztálótoalettet, biomasszakazánt, gyümölcsaszalót tekinthettek meg az érdeklődők, illetve nyomonkövethették szabadtéri kemence, szalmabálaház és cserépkályha építését.

Idén a FÖK Tájvédelmi oktatóközpontjának udvarában napkollektoros melegvizes zuhany várja a sátrazókat a Fenntartható Építés Klub tag cég, a Naplopó Kft. jóvoltából. Az Öregiskolában látható az ÖKOPack Nonprofit Kft. "Hulladékból termék" című kiállítása, melyen hulladékból készített építőanyagok is megtektinthetők.

Idén 3 faluban lesz zöld udvar, a vigántpetendin kívül Kapolcson, a Felső iskola udvarán és Taliándörögdön, az Ősök házában Zöld Zugoly néven. Részletes program letölthető a fesztivál honlapjáról: www.muveszetekvolgye.hu

Publikált oldal: Ezt az oldalt a FÖK munkatársai tartalmilag megfelelőnek ítélték.
Publikálás dátuma: 2010.07.21. 14:20
Készítette: Kovács Bence, 2010.07.21. 13:15
Utoljára módosítva: Kovács Bence, 2010.07.21. 13:20


Creative Commons License

A fenntarthato.hu oldalainak tartalma Creative Commons Nevezd meg!-Ne add el!-úgy add tovább! 2.5 Magyarország Licenc alatt van.
Ha az itt található anyagokat ezzel ütköző módon szeretné felhasználni, lépjen velünk kapcsolatba!